Tuesday, March 31, 2009

MUSHU & SITI FATIMAH WED'S AT SEPANG

Kali ni kitorg geng2 KAED especially yg sister2 nih dpt wat small reunion kat wedding SYD n MUSHU di Sepang. Memang mushu ni betul2 la masuk air,(Hehehehe,jangan marah ek ngan lazer aku nih)..tensen tol..kitorg kat Melaka ni beria nak g kenduri umah die,tup2 tup kad jemputan x kunjung tiba. Nasib baik Syd yang baik hati emailkan kad jemputan tu. Kalo tak,camne kite nak terjah g kenduri umah die. Bukan ape,time ni la leh kite wat reunion ngan member2 kaed kat kl tu..kitorg kan jauh di selatan. Lama betul x jumpe diorg sume..especially k.nur..so far maintain!!!hehehehe
Sian kad Nard,penuh dengan aksi terlepas flight semata2 nak g kenduri nih. Sori la nard,x sempat jumpe ko..anyway, next wedding for kaedian jemput la lagi kitorg..InsyaAllah..ada rezeki sampai la tuh.tapi kalo yang jauh2 tu x janji la ek..Ni la serba sedikit gambar yang sempat diupload. Sayangnyer..x smpat amik gambar diorg bersanding..sampai2 ari tuh diorg dah makan beradab dah.
KAEDIAN'S reunion

Sempat lagi si Mushu ni betulkan sampin..
Pengantin n rombongan cik kiah

Pose sendiri2 je la..pengantin tgh bz layan tetamu..

Tuesday, March 24, 2009

Trip to Langkawi 2009

Kali ni trip utk student DSB 2 PMM ialah ke Langkawi. Ni sebenarnya nak cover byk projek untuk Modul Design. Final Project pulak kene design Yatch Club.So, as a studio master, kitorg (me,syala n En.azman) plan wat case study kat Royal langkawi Yatch Club. Trip ni happened on 13-15 Februari 2009. We all quite enjoy during this trip. Maklumla,sambil menyelam sambil minum air..hehehehehe. Student pun x wat hal, kire ok la. amani n my hubby pun join skali. Almaklumla,last time kitorg dtg Langkawi masa tu thn 2007.Amani pun kecik lg. So,ni la a few snap yg sempat di upload..Aiza,tgk ler…hehehehehe.kite dah update nih.
We are no at 710 m above sea level



Bestnyer makan cheese cake kat The Loaf


Royal langkawi Yatch Club


Pose kat dpn yatch yg mahal2..smpai juta2 harga sebijik






dalam bas pun nak posing gak



Briefing before site visit


Here we are, pantai cenang




sand castle (group 2)



Group 1




Group 3

Enjoy fresh coconut

Bestnyer die.main pasir


Dalam feri dari jeti kuala perlis


In cable car