Thursday, December 17, 2009

Year end session

Ujung2 thn ni ramai pulak yg booking nak jahit manik..sume nak kejar g kenduri. Sampai nak snap pic pun x smpat coz tuan empunya baju nak cepat. Nak pulun jahit beria pun x larat gak..kat ofis keje byk..musim2 exam nih..kene la slow and steady je. Bak kata org melaka..jahit manik lelama..mata jadi berpinau2..dah la kat ofis keje marking paper student, bertambah2 la pinau2 tu. Ok..ni pic yang sempat diupload..ada lagi yg belum. So,till the next post ya...







Amani's become 3 yrs.

5.12.2009..amani is growing older for one more year..become 3 now.alhamdulillah..dah besar anak dara ibu n papa sorang nih. Makin lama makin byk aksi yg x tersangka dia leh buat. Makin besar makin nampak ke'junior'an ibunya. Copy and paste sajok..hehehee..Ibu n papa mendoakan amani membesar jadi seorang anak yg solehah dan di bawah lindungaNya sentiasa. Ibu n papa love u always..




My best friend's wedding

30.11.2009...tarikh keramat buat slah seorang dari teman rapatku yg berlima sekawan ni iaitu Qeyno @ Wan Noor Azlina..n Jojai@Rofizan..diijabkabulkan dalam musim 'winter' di pantai timur..Alhamdulillah..bersatu jua diorg berdua walaupun penuh dgn dugaan yg terlampau.Al maklumla..9 tahun tuh menjalin cinta..smpai juga ke jinjang pelamin. As a present utk pasangan pengantin ni, qeyda n me sponsored la goodie bags utk bg kat tetamu. Suke tgk kalo bende2 kecik ni kumpul byk2..So, untuk Qeyno n Jojai..selamat pengantin baru..semoga kekal bahagia hingga hujung hayat..ameenn...