Monday, March 1, 2010

My weekend job

At last..masuk awal bulan baru boleh update blog.Memang agak busy gak la jadi lecturer politeknik nih. Nak kejar p&p lagi,keje2 sampingan lagi..sume nak due date..so,ari ni kelas pagi takde..sempat la godek2 blog ni sket2. Thanks to all my guest yang sudi melawat blog yang tak seberapa nya nih. Kalau ada ape2 cadangan utk penambahbaikan amat2 dialu-alukan. Buat pelanggan2 tetapku di poli merlimau..mahupun mana2 poli kat seluruh malaysia nih (termasuk marlya kat poli pd and kak miza kat poli jb)hehehehe..terima kasih kerana sokongan anda menjana pendapatanku dan juga merangsang jari jemariku so that lebeh 'fasih' memegang jarum dan menyulam manik2 nih..memang la sungguh 'passionate' sekali.So, this time i borong upload pic manik yang dah cukup sebulan dok dalam camera jek ke dalam blog. So, till next post..happy viewing!!!!