Friday, July 23, 2010

Booking for Aidilfitri is officially closed...

Diam tak diam dah brape minggu lagi nak pose then raya. Kalo dihitung bilangan hujung minggu yang tinggal starting ari ni hanyalah 7 minggu je..baju yang ada kat umah dah melambak2 nak dibeadskan..aku dah cuak..sempat tak siap???insyaAllah..akan ku teruskan perjuangan ini demi sesuap nasi untuk keluargaku..ceewwaaahhh...kata2 macam nak g perang pun ade..mudah-mudahan diberikan kesihatan yang sebaik-baiknya untuk aku setelkan misi 'manik' nih. Buat teman2 yang merayu untuk hantar jahit manik nih,sori sesangat sangat..saya tak mampu nak terima lagi tempahan untuk raya. Almaklumla,weekend is my precious time..time tu la nak setel kemas umah,lipat baju,masak,layan anak ngan hubby,dan x ketinggalan ...shopping..then,kene smbg keje jahit manik tu. So,alkisahnya..nak upload hasil keje terkini skang mmg x smpat sebab keje kat ofis pun melambak-lambak sampai x tahu nak wat yg mana satu dulu. Tapi,yg penting skali..masuk kelas..ajar la bebudak sekalian. Itulah tugas hakiki. Yang melambak-lambak tu sume keje2 sampingan merapek kat poli ni..tensen pun ade gak..tapi sape la saye..nak tak nak kene la guna motto SYMP..