Monday, August 2, 2010

Waverly Lotus

Kebabooommm...akhirnye leh upload hasil kerja utk bln lepas borong skali harung.Today, xde kerja2 merepek lain yang nak kene buat.Time to chill out. Design Kek Lapis Sarawak ngan Bond ni mmg ramai la suke sampai nak explore design baru pun x smpat. So, dalam tangan ada la dekat 7 pasang nak disetelkan untuk tempahan raya yang mostly request Kek lapis Sarawak. Credit to my sister la coz give me the inspiration for this design. This time sempat explore design sisik ikan untuk jubah Kak Atijah and i name it as 'Waverly Lotus'.Pastu ada la 'Wee Wee Bond' for Marlya.To all my waiting list for hari raya, sabau ye puan2..anda akan dilayan mengikut giliran..hehehe..macam tunggu giliran ape je kan?hahahaa...Hope u guys love this design. Sape2 berminat nak tiru dialu-alukan..as long as u used it in a right way. ..



















1 comment:

JBH_juliyana said...

cantekk sungguh WAverly Lotus tu...ekeke melepas la kak ju nak wat tempahan manik thn ni....tak dpt le jd menawan thn ngee..ngee..ngee..