Friday, September 3, 2010

Salam Aidilfitri



Alhamdulillah target nak setelkan semua tempahan customer utk raya thn ni dah setel..esok balik kampung..sambung jahit manik kat baju sendiri je la..insyaAllah lepas raya ni tempahan dibuka semula. Tq to all my regular customer coz x putus2 hantar baju nak dimanikkan. After raya jugakla baru ada masa sket nak upload collection hari raya thn ni..tunggu..!!!Di kesempatan ini saya nak ucapkan Salam Aidilfitri dan maaf zahir batin kepada semua yang mengenali. Kalau yg baru2 nak kenal pun sama la jugak..See ya..