Monday, November 8, 2010

Keje2 beading terpaksa ditangguh utk sementara waktu

Alhamdulillah..dah setel raya puasa,ada 'rezeki' baru menjelma. So, doktor x bagi wat keje yang berat2 dan perlu rehat yang secukupnya. Means, saya kene berehat utk beberapa bulan sebelum semuanya kembali stabil. Kalau doktor dah kata 'Threatened miscarriage'..nak tak nak..keje2 beading pun terpaksa ditangguh utk beberapa bulan pun x tau la. Mintak2 leh siapkan baju syahidah ngan k.armah yang dah lama antar tu secepat mungkin. Keje kat ofis pun wat slow2 je..second pregnancy ni x sama ngan 1st time dulu. masa pregnantkan si amani..lasak yang amat.alhamdulillah xde apa2.yang second ni kene la bermanja2 sket..keje umah lgsung xleh wat..apatah lagi masak. Sib baik ada ibu tercinta yang datang tlg jaga diriku yang lemah ini.

Sori yang teramat kepada mereka yang berminat nak tgk latest collection saya masa raya ari tu yg x diupload smpai skang. Bukannnye ape, mood tu dah lari mana hala dah. Tgk la..kalo mood tu dtg saya upload. InsyaAllah..dengan izin ngan kuruniNya..kalo semuanya ok,jari jemari saya kembali beraksi.See u soon..